Vilken tid vi lever i. Fullt kaos i riksdagen och ingen som stakar ut färdvägen för Sverige nu. Jag vill varken ha alliansens arbetslinje som har ökan ojämlikheten och utslagningen eller SD:s främlingsfientlighet. Det gäller att ta nya tag mot ett jämlikt samhälle utan att segregationen och utslagningen ökar och tyvärr tror jag inte heller att S kan ge det. Där finns inga visioner. Riksdagen är nu en plats där vitryggarna härskar precis som hos våra primatkusiner. Blää!

Nej, nu fortsätter jag att läsa en stund till. Jag har läst en massa bra böcker nu av österländska författare, Ex Husseni från Afganistan och den jag håller på med nu en bok som berör Palestina Israel, som beskriver konflikten som jag minns från historien. Boken heter “Morgon i Jenin” och är skriven av en kvinna som heter Susan Abulhawa. Den borde läsas av alla som har glömt historien bakom konflikten och av de som pratar om terrorism. Man inser bakgrunden till att en del blir så desperata att de inte ser nån annan utväg än terror. Är det i såfall rätt väg som USA har stakat ut åt oss i kampen mot terrorn?